Smidigare bokföring med flexibel hjälp

Om du driver ett företag och tar hand om bokföringen själv är det mycket att hålla koll på. Den dagliga verksamheten tar upp mycket tid i sig och hamnar du efter med att bokföra kan det krävas mycket arbete för att komma ifatt. Dessutom är det lätt att missa viktiga datum, vilket kan leda till förseningsavgifter.

Många företag tycker inte att de har råd att anlita hjälp för att ta hand om bokföringen. Men även bokföring och redovisning har moderniserats under åren och idag är det både billigare och smidigare att få hjälp med företagets ekonomiska ansvarsområden. Genom att lägga ut den löpande bokföringen och redovisningen kan företagare fokusera på sin kärnverksamhet och på att expandera företaget.

Bokoredo.se är ett exempel på en modern redovisningsbyrå som har utvecklat sina tjänster för att vara så smidiga och flexibla som möjligt. De har sitt säte i Stockholm, men deras tjänster används av små och medelstora företag över hela Sverige.

Platsobunden bokföring

Tiderna då man själv behövde spara varandra kvitto och faktura för att förvara dem i en pärm är förbi. Att manuellt gå igenom alla dokument och siffror för att klara av årsavslutet är inte heller något man gör idag. Allt är digitalt och mycket smidigare idag. Även redovisningsbyråer har digitaliserats och blivit modernare.

Det är inte längre nödvändigt att bara använda en lokal redovisningsbyrå, utan med hjälp av platsobundna tjänster kan du anlita vilken byrå du vill. Det ger en möjlighet att välja en billigare redovisningsbyrå som förstår hur moderna bolag arbetar.

Bokoredos system är helt digitalt och du skickar in företagets kvitton och fakturor via digitala lösningar. Din personliga konsult skickar sedan en enkel rapport som är lätt att förstå, med all information om hur det har gått för företaget och vad du ska betala i skatt för den specifika perioden. Det fungerar med andra ord som hos en vanlig redovisningsbyrå, men med fördelen att det är mycket enklare och billigare.

Konsulter på timpris

Alla företag får en egen konsult som Bokoredo har ett av de lägsta timpriset för konsulter och de kan göra allt som ingår i en redovisningstjänst. De kan sköta om din löpande bokföring, sköta avstämningen med banken, deklareringen, ta fram tydliga rapporter och svara på frågor som du kan ha om ditt företags dagliga verksamhet. Du får med andra ord en expert på andra sidan telefonen eller i mailboxen som kan hjälpa företagets ekonomi.

Deras låga timpris tillsammans med deras effektiva process gör att de har marknadens lägsta kostnad för smidig redovisning. En del företagskunder sparar upp till hälften jämfört med sina tidigare kostnader hos andra redovisningsbyråer. För bokslut och upprättandet av årsredovisning tas det ut ett fast pris. Det går även att anlita deras konsulter för rådgivning för en billig timkostnad.

Tid är pengar

Företagare har nästan aldrig tillräckligt med tid för allt de måste eller vill göra. En del av att vara företagare är att veta vilka delar man kan lägga ut för att spara tid, men även pengar. All tid som spenderas på saker som ett proffs hade skött bättre kan översättas till förlorade pengar. Dessutom kan personer som är riktigt bra på bokföring och redovisning faktiskt spara pengar åt företaget. De vet nämligen om vilka avdrag och andra saker som är tillåtna, de ser till att allt lämnas in i tid och kan ta fram effektiva rapporter som underlättar att ta rätt beslut för bolaget.